Vaaralliset lahkot

Tänään uskonnon tunnilla sivuttiin vaarallisia lahkoja uskonnon jakautumisesta puhuttaessa. Puhetta oli mm. skientologiasta, joka on saanut negatiivista julkisuutta aivopesu- ja rahankiristysuutisista. Suomessakin siitä kiinnostuneita on kuulemma aivopesty ottamaan pankista lainaa ja antamaan rahat sitten skientologijärjestölle.

Kyseisessä yhteisössä uskotaan ilmeisesti että ihmistä voidaan parantaa jotain e-mittariksi kutsuttua laitetta käyttäen. Hoidot ovat luonnollisesti maksullisia. Skientologit uskovat, että ihmiset ovat alkuperältään "alieneita", joilla on jumalainen alkuperä ja jotka tuhma lajitoveri houkutteli tänne maapallolle, jossa asumme nykyään. Auditoinnilla eli E-mittarisessioilla ihminen sitten tulee koko ajan enemmän ja enemmän avaruusolion kaltaiseksi nousemalla korkeammalle tasolle.

Kuten arvata saattaa, liikkeen perustaja oli science fiction-kirjailija.

Uskontojen uhrien tuen Internet-sivuilta löytyy toki kammottavampia, pelottavampiakin juttuja. Olen itse aika "herkkä" ihminen joten kun viime vuonna lueskelin juttuja esimerkiksi itsemurhalahkoista, … No, sanotaanko, etten enää ikinä aio viettää aikaa kyseisiä artikkeleja lukien.

Varokaa hulluja lahkoja.

Katso myös:
> http://www.uskontojenuhrientuki.fi/liikkeet.html

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: