Lukion perinteiset

Tämä viikko on ollut varsinainen rokuliviikko lähinnä erinnäisistä perinteisistä lukion tapahtumista johtuen. Torstaina ei ollut ollenkaan opiskelua penkkareiden vuoksi.

Tämän vuoden abit eivät oikein olleet keksineet meille nolostuttamistehtäviä. Onneksi ei tarvinnut laulaa kuten kuulemma viime vuonna. Abit olivat videoineet jokaisen lauluesityksen ja näyttäneet ne ruokalassa koko koululle!

Abit eivät oikein saaneet meitä pidettyä kurissa ja järjestyksessä. Aluksi he yrittivät saada meidät tekemään kyykkyhyppelyä aulassa. Jonojen ensimmäiset koukistivat vähän polviansa, siinä kaikki.

Sitten meillä oli erilaisia hauskoja pikku tehtäviä, mutta nekään eivät olleet erityisen nöyryyttäviä. Eli kaikki tulevat lukiolaiset vain rohkeasti penkkareihin!

Sitten abeilla oli hauskoja lauluesityksiä ja opettajille annettiin erilaisia pikku palkintoja. Abit olivat tosi osuvasti sanoittaneet lauluja opettajista. Myös lahjoissa oli huumoria.

Lopulta oli abien aika lähteä heittelemään lavoilta karkkia. Osalle opiskelijoistamme he heittivät karkkia oikein reilusti suoraan kassiin tai reppuun. Osa sai tyytyä vähempään.

Tänään taas oli vanhojen tanssit. Ne sujuivat aivan perinteisesti, ja mieleeni palasi meidän yläasteen tanssiaisemme. Kakkoset tanssivat tosi taitavasti!


3 responses to “Lukion perinteiset

  • Tuukka

    En kuullut, etteivät penkkarit muualla suju ihan yhtä rauhallisissa merkeissä ja mopotuksen ei ole tarkotuskaan olla yhteinen hupi koko koululle, vaan tapa toteuttaa ihmisluonnon perversiota pahantekoon.Okei, se oli vähän dramatisoidusti sanottu. Mutta on jotenkin julmemman oloista touhua.Osa niistä tansseista näytti vähän sellasilta, että mä tuskin yhden kurssin aikana oppisin.

  • Tuukka

    Töps. Siis "olen kuullut" ei "en kuullut"

  • Perttu

    Joo, kyllä taitaa olla koulukohtaisia eroja penkkareiden kivuudessa. No, kuten Taavi torstaina sanoi, kun me olemme abeja emme varmaan saa ykkösiä tekemään sitäkään vähää iloksemme mitä me saimme tehdä penkkareissa.Näytti tosiaan siltä, että vaikeita tansseja oli paljon. Mutta jos kerran hekin pystyivät siihen, pystymme mekin. Ehkä se näyttää ulkopuolisen silmin vaikealta, pitäisi varmaan kysyä vaikka joltain meidän yläasteella olleelta joka ei ollut tanssimassa yläasteen tanssiaisissa, näyttivätkö tanssit silloin mahdottomilta oppia. Saattaa näyttää vaikeammalta kuin onkaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: