Sitä niittää mitä kylvää, tai ehkei sittenkään

Tänään meillä sitten oli se historian koe.

Kuten edellisestä blogimerkinnästäni voi huomata, en todella tehnyt eilen ennen neljää mitään lukemisen tapaista, paitsi jos blogien lukeminen lasketaan. Koealue oli 160-sivuinen, mutta puoli kahteentoista mennessä illalla olin lukenut siitä vasta noin puolet! Olin siinä vaiheessa aika epätoivoinen, koska yleensä alan nukkua jo tuota ajankohtaa aikaisemmin. Ylitunnollisuuteni vuoksi päätin lukea vielä, joten nukkumaanmenoaika venyi sitten puoli yhteen. Aamulla olin HIUKAN  mutta onneksi  auttoi. En muuten ollut saanut koko koealuetta luettua vielä edellisenä iltana, joten luin sekä aamupalalla että koulumatkalla (ei tullut mitään).

Koe vaikutti aluksi hieman hankalalta, mutta loppujen lopuksi kysymykset oli aika helppoja. Niitä oli kolme, yksi pakollinen ja kahdesta muusta sai valita itse. Esimerkiksi kysyttiin:

Neuvostoliittolainen ihmisihanne?

Tähän en vastannut, koska ajattelin, että vastauksesta tulisi liian lyhyt.

Kokeeseen meni tasan yksi konsepti (4*A4-sivu, isoruutuinen), eikä sekään ihan meinannut riittää. Koe tuntui menneen todella hyvin. Olenko yltiöpositiivinen? Ajattelin nimittäin samoin myös fysiikan ja matikan kokeesta. Petynkö pahasti palautuspäivänä?

En voi ansaita hyvää numeroa kokeesta, koska en valmistautunut siihen juuri lainkaan. Olivatkohan yleistietoni aiheista jo etukäteen niin hyvät, että menestyin näin mahtavasti? Osaan kai säveltääkin asioita niin hyvin että ne korvaavat huonoa lukemista. Ja kenties omaksun tietoa niin nopeasti, että yksi lukukerta riittää…

Kokeet palautetaan ensi viikon perjantaina. Toivotaan parasta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: